Album  

Am I the only one...
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Home  /  RumbleBee.org - The Dodge Ram Rumble Bee Owner Community Forum Index -> Forum Suggestions, Problems and Test Posts
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Da Beest
Site Moderator




Joined: 06 Jul 2004
Posts: 27557
Gallery pictures: 12
Da Beest's gallery
Location: Glen Burnie, Maryland

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 6:41 am    Post subject: Reply with quote

Same here brother. Wish it would stop doing that to an old man.
I thought my heart stopped. cool_goatee

_________________
Joe cool_goatee
*ALL BECAUSE OF A TRUCK*
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail  
Chief
Site Supporter




Joined: 03 Dec 2006
Posts: 2051
Gallery pictures: 56
Chief's gallery
Location: Texas

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 8:39 am    Post subject: Reply with quote

Yes I have been posting and it is slow but I am out in the Gulf of Mexico using satilite connection
_________________

James (RumbleBee 1948)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger
Bee Daddy
Seasoned Veteran




Joined: 22 Jul 2006
Posts: 7452
Gallery pictures: 33
Bee Daddy's gallery
Location: Evansville IN

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 8:44 am    Post subject: Reply with quote

confederedneck wrote:
Bee Keeper wrote:
confederedneck wrote:
The whole sites been slow for me the past few days Confused




Hmmmmm, the server must BEE feeling a little "Yellow." Razz



damn OH that one REALLY hurt!!! Nasty


Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

_________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Invader
Site Co-Administrator




Joined: 31 Jan 2005
Posts: 19957
Gallery pictures: 128
Invader's gallery
Location: Montgomery Il

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 8:57 am    Post subject: Reply with quote

It is the same for me at home, work, and on my laptop. It has to be something with the site.
_________________
Roger
2004 Yellow 4x4 # 2187
2004 Plum Crazy GTX # 0092


Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
Bee Keeper
Post Whores Anonymous member




Joined: 24 Feb 2005
Posts: 15476
Gallery pictures: 4
Bee Keeper's gallery
Location: Waco Texas

PostPosted: Sun Apr 20, 2008 9:45 pm    Post subject: Reply with quote

It's happening again. I keep getting the dreaded "This Page Cannot BEE Displayed" screen when I try to submit a post....... Confused
_________________
Jim

Hemi: (HEM -e) adj. Mopar in type, V8, native to the United States, carnivorous, eats primarily Mustangs, Camaros, and Corvettes. Also enjoys smoking a good import now and then to relax.


BLACK/SECOND SWARM #2971
FUNCTIONAL 440 SIX PACK HOOD
MOPAR BED COVER W/STRIPE
STRIPE EXTENSIONS
TINTED WINDOWS
DEBADGED
KATZKINS
BEDRUG
275/55/20 NEXEN ROADIAN HP's

GO FAST OR GO HOME! Piss on Ford
Back to top
View user's profile Send private message
Bzzz
Seasoned Veteran




Joined: 29 Oct 2006
Posts: 2117
Gallery pictures: 50
Bzzz's gallery

PostPosted: Sun Apr 20, 2008 11:41 pm    Post subject: Reply with quote

Nope not slow for me Cool
_________________
-Luke
1081-SOLD
2006 Night Runner-SOLD
SRT-10-SOLD
2013 Ram 1500 HEMI-SOLD
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
HEMIB3899
Seasoned Veteran




Joined: 28 Mar 2005
Posts: 3072
Gallery pictures: 18
HEMIB3899's gallery
Location: LaGrange, Ky

PostPosted: Mon Apr 21, 2008 5:23 am    Post subject: Reply with quote

Nope - no problem here.
_________________
------- Rick ---------
- Line of Fire - Tinted Windows - Yellow/Purple Loom on engine - MRK Mods - K&N Filter - Flowmaster w/o Rez - Dodge Bedliner - Rear Wheel Well Liners - Ventshades - 10" Windshield Banner - Black 4x4 - Hemi Floor Mats
- Black Headliner - Superchips 3865 - CDT Comps speakers - Pioneer HU - MOFO 10" Sub - BAMF 1200W Amp - Custom Enclosure
Back to top
View user's profile Send private message
Da Beest
Site Moderator




Joined: 06 Jul 2004
Posts: 27557
Gallery pictures: 12
Da Beest's gallery
Location: Glen Burnie, Maryland

PostPosted: Mon Apr 21, 2008 5:37 am    Post subject: Reply with quote

confederedneck wrote:
Bee Keeper wrote:
confederedneck wrote:
The whole sites been slow for me the past few days Confused




Hmmmmm, the server must BEE feeling a little "Yellow." Razz



damn OH that one REALLY hurt!!! Nasty


Not really, it just slowing down so the slow black bees can catch up on their reading!!!!

_________________
Joe cool_goatee
*ALL BECAUSE OF A TRUCK*
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail  
joePA
Seasoned Veteran




Joined: 09 Mar 2006
Posts: 3668
Gallery pictures: 30
joePA's gallery
Location: Half Way Between EH? and Y'all

PostPosted: Mon Apr 21, 2008 7:01 am    Post subject: Reply with quote

I am getting it sporadically. AND I keep my system cleaned out daily, so it's not that.
_________________
JoeR ~ Serious at least 2% of the time

2009 Ram Sport ~ Quad ~ 4x4 ~ Brilliant Black Crystal Pearl ~ Loaded ~ Thunderstruck

3.92~32 gal~Adj Pedals~RER Nav unit~Moonroof~A/R Assault Wheels~20% Front Tint~BedRug~Borla~OEM Nerf Bars~Every Group Known To Mankind
Previous Rams: '96 RCLB 4X4 ~ '02 QC 4X4 ~ '05 Daytona QC 4X4

2011 CTS for oldwhatshername

Freedom is Never Free
Back to top
View user's profile Send private message  
joePA
Seasoned Veteran




Joined: 09 Mar 2006
Posts: 3668
Gallery pictures: 30
joePA's gallery
Location: Half Way Between EH? and Y'all

PostPosted: Wed Apr 23, 2008 6:58 am    Post subject: Reply with quote

TTT again. It's the site, not any of my puters.

I keep stopping and going to other sites with no problem. REAL slow here since the last server change.

_________________
JoeR ~ Serious at least 2% of the time

2009 Ram Sport ~ Quad ~ 4x4 ~ Brilliant Black Crystal Pearl ~ Loaded ~ Thunderstruck

3.92~32 gal~Adj Pedals~RER Nav unit~Moonroof~A/R Assault Wheels~20% Front Tint~BedRug~Borla~OEM Nerf Bars~Every Group Known To Mankind
Previous Rams: '96 RCLB 4X4 ~ '02 QC 4X4 ~ '05 Daytona QC 4X4

2011 CTS for oldwhatshername

Freedom is Never Free
Back to top
View user's profile Send private message  
Da Beest
Site Moderator




Joined: 06 Jul 2004
Posts: 27557
Gallery pictures: 12
Da Beest's gallery
Location: Glen Burnie, Maryland

PostPosted: Wed Apr 23, 2008 7:03 am    Post subject: Reply with quote

Now I keep getting some kind of ERROR message!

Thought it might be this dang work computer.

_________________
Joe cool_goatee
*ALL BECAUSE OF A TRUCK*
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail  
Invader
Site Co-Administrator




Joined: 31 Jan 2005
Posts: 19957
Gallery pictures: 128
Invader's gallery
Location: Montgomery Il

PostPosted: Wed Apr 23, 2008 7:14 am    Post subject: Reply with quote

I haven't had a problem so far but now that I said something I'm sure I will. Confused
_________________
Roger
2004 Yellow 4x4 # 2187
2004 Plum Crazy GTX # 0092


Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
joePA
Seasoned Veteran




Joined: 09 Mar 2006
Posts: 3668
Gallery pictures: 30
joePA's gallery
Location: Half Way Between EH? and Y'all

PostPosted: Wed Apr 23, 2008 7:19 am    Post subject: Reply with quote

Sometimes ERROR as others have stated. Sometimes it just sits there, not loading.

Perhaps it is with only certain ISP's???? A clash with the servers??????

I'm using comcast broadband.

_________________
JoeR ~ Serious at least 2% of the time

2009 Ram Sport ~ Quad ~ 4x4 ~ Brilliant Black Crystal Pearl ~ Loaded ~ Thunderstruck

3.92~32 gal~Adj Pedals~RER Nav unit~Moonroof~A/R Assault Wheels~20% Front Tint~BedRug~Borla~OEM Nerf Bars~Every Group Known To Mankind
Previous Rams: '96 RCLB 4X4 ~ '02 QC 4X4 ~ '05 Daytona QC 4X4

2011 CTS for oldwhatshername

Freedom is Never Free
Back to top
View user's profile Send private message  
Staggie
Seasoned Veteran




Joined: 14 Feb 2007
Posts: 4835
Gallery pictures: 91
Staggie's gallery
Location: Your Backyard

PostPosted: Wed Apr 23, 2008 7:37 am    Post subject: Reply with quote

joePA wrote:
Sometimes ERROR as others have stated. Sometimes it just sits there, not loading.

Perhaps it is with only certain ISP's???? A clash with the servers??????

I'm using comcast broadband.


from times, the page times out Sad. It did it this morning. I dunno about the ISP, It does it on my Comcast at home and our T1 service here at work.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
blackbee
Approved Vendor




Joined: 24 Jun 2004
Posts: 1715
Gallery pictures: 37
blackbee's gallery
Location: Fredonia NY

PostPosted: Wed Apr 23, 2008 7:40 am    Post subject: Reply with quote

Mine does it at work but not much at home.... maybe the time of the day?
_________________
Killy

2004 #208
April 07 Truck of the month
SCT hemifever, Dynatech, No cats
Hotchkis, Bilstiens, Edge, Sharadon
Baer, Toyo, etc
Back to top
View user's profile Send private message ICQ Number
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Home  /  RumbleBee.org - The Dodge Ram Rumble Bee Owner Community Forum Index :: Forum Suggestions, Problems and Test Posts All times are GMT - 5 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum




Powered by phpBB © 2004 phpBB Group
Charcoal2 Theme © Zarron Media